• Καλή και ασφαλή χρονιά!
  Ο Φρίξος και η ομάδα της ΑΞεΠΤ σας εύχονται μια καλή, υγιή και ασφαλή χρονιά για όλους, μικρούς και μεγάλους!
 • 32o Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο
  Η Δέσποινα Μαυράκη και η Έλενα Βιταλάκη από τη συγγραφική ομάδα του προγράμματος “Παίζω με το Φρίξο” συζητούν γι’ αυτό και την ανάγκη της σεξουαλικής αγωγής στο 32ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, 2020.
 • Εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση
  Από την εκδήλωση για τη Σεξουαλική Αγωγή που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2019 στη Στέγη Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση η παρουσίαση του προγράμματος “Παίζω με το Φρίξο”.
 • Εβδομάδα ενημέρωσης
  Αυτή τη Δευτέρα 22/2/2021 η Μαργαρίτα Γερούκη εκπροσωπώντας την Α.Ξε.Π.Τ., θα μιλήσει για τη σεξουαλική αγωγή και το πρόγραμμα Φρίξος στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΑΘΗΝΑ 9.84” (https://www.athina984.gr/2020/03/14/volta/?fbclid=IwAR0JyB16Mx-zdGDWX5jskuJN2CAPhTIgjnSj-IsuFXw3ba9hpBZcYESjAj8), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 25/2/2021 είναι καλεσμένη στο κανάλι “Θεσαλλία” για μια συζήτηση στην εκπομπή “Δεξιά και Αριστερά” (https://www.thessaliatv.gr/shows/11/deksia-kai-aristera/?fbclid=IwAR0wtHv-AhchHJrieKnil2okvIoimImbr25Dwv04IlbZPr6nTw0o36ePQtk).
 • Συνέντευξη στο in.gr
  Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο in.gr η Μαργαρίτα Γερούκη από την ομάδα του Φρίξου, για το πόσο σημαντική είναι η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση.
 • Προώθηση της σεξουαλικής υγείας και των δικαιωμάτων για όλους
  ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 • ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉΣ ΥΓΕΊΑΣ #WSHD2020 ΣΤΟ ΡΈΘΥΜΝΟ
  Την Παρασκευή, στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 το Ρέθυμνο μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Σεξουαλική Υγεία γιόρταζε  την Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας,  εντάσσοντας έτσι τη χώρα μας  για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Παγκόσμιου χάρτη του WAS.  Το θέμα, όπως προτείνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό, αφορά την ερωτική ευχαρίστηση στην εποχή της πανδημίας COVID 19. Στο Ρέθυμνο,…
 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  Με το βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή 2019, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Σεξουαλική Υγεία τιμήθηκε το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμά «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις». Όπως αναφέρεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε η  κα Γερούκη Μαργαρίτα η τελική…